La ferma de animale

July 18th, 2010
|

Am plecat miercuri pe o caldura mare (asa, pe la ora 3) la ferma de animale din Pantelimon. Aveam intalnire cu Adelle & Ra, Degetzica & mom si Zu & son :) Ne-au luat fetele (Dobreasca & finuta) cu masina si hai sa vedem animalele. Mai fusesem odata acolo, de ziua lui Matei si atunci chiar am vazut si cumva pipait animalele. De data asta n-am reusit. Nu pentru ca nu erau ci pentru ca stateau intr-un soare ingrozitor si erau pitite saracele care pe unde puteau (nu prea puteau ca nu aveau nici macar un copac sa le faca umbra). Oricum, mi s-a parut foarte trist.

Partea frumoasa e ca au foisoare mari si umbra si pietris si nisip si loc de joaca si jucarii pe acolo. Asa ca experienta pe care trebuia sa o traim hranind animalele s-a transformat intr-o mare joaca. Eu zic ca a fost fain, copiii s-au distrat tare si mamicile au combatut diverse subiecte de interes puericultural :)

8 Comments:

Am fost si noi astazi:d. Ne-a placut mult mult, iar Andreei si mai si. S-a plimbat cu poneiul, a hranit iepurii si gainile si a conversat cu o oaie. Dar intr-adevar la ora 11 si un pic am plecat pentru ca deja era infernal de cald.

bietele animale, dar un patul, un grajd, un fanar ceva nu aveau??? ce lume idioata.

dar da, pozele sunt delicioase. Ceva subiecte interesante nu dezvalui si tu? :) (puericulturale of course)

Aveau fiecare animal in tarcul lui cate un copac. Peste vreo 10 ani avem sperante ca vor primi si ceva umbra de la acesti copaci. Deocamdata copacii nu aveau mai mult de 20 de frunze si cam 1,2 m. :D Porcii aveau de ales: sa stea in soare sau in “grajdul” din plastic.

Chiar delicioase pozele. Ti-am zis ca finuta ta are ochi superbi?

Ah, o sa “fur” si eu pozele :-). Ultima e super: parca e o gradinita :D. A fost prea cald de data asta, dar vad ca lui piticot ii place mult – cand ajungem acasa “sporovaie” de mama focului, chestie pe care o face cand are o zi plina de evenimente interesante.

@roxana – intr-adevar, ca sa rezisti la calarit ponei sau la joaca cu animalele tre sa te duci cu noaptea-n cap pe caldurile astea
@zoozie – chiar mi s-a parut trist ca le batea soarele pe saracele animale…
@adelle – eu n-am vazut niciun bat de copac pe acolo
@zu – poti sa furi ce vrei tu :)

Intr-adevar, a fost foarte, foarte cald. Cand am mai fost cu Zu a fost mult mai rezonabil. Cred ca gainile si paunii stau cel mai bine, la ele este umbra de la niste salcii (parca).

te-am descoperit in seara asta si imi place foarte mult blogul tau, ma mir ca nu te-am gasit pana acum. ai o little miss superba

He he, multumesc Diana. Ma bucur si eu sa te cunosc :)

Leave a comment:

Twitter Facebook Tumblr Flickr
Varsta Ioanei
generic Antabuse buy stromectol no prescriptionStromectol 3 mg tabletscheapbuy cheap levitra