Fatima (do Portugalia)

October 3rd, 2010
|

Fatima. Eram prea aproape sa nu mergem. De fapt am fost acolo de 2 ori. Intr-o dupa amiaza – mai aglomerata, in alta zi cu mai putina lume. Este impresionant. Nu era nici 13 Mai nici 13 Octombrie dar sincer cred ca nici nu mi-as fi dorit sa fie, cand ma gandesc cate sute de mii spre milion de oameni vin pe acolo in aceste zile. Si este impresionat (dar totusi in bunul stil catolic) cum au amenajat locurile, cum sunt pregatite toate colturile orasului (inclusiv cu muuuulte si mari parcari) sa primeasca pelerinii. Noi am prins o messa in Bazilica si ceva slujba micuta de multumire (parca) in Capelinha, ridicata in locul in care aparea Fecioara Maria.

Fatima

Lucia si verisorii ei Jacinta & Francisco

Fatima_copii

Vedere cu Bazilica. Undeva in dreapta pozei, mai departe, este scaunul in care sta Papa.

fatima_2

fatima_1

2 Comments:

bai, m-ati omorat cu vacanta voastra :D. trebuie sa marturisesc ca ma simt tare onorata pentru ca floricel a rezistat timpului in topul preferintelor si ca l-ati plimbat si pe el. serios, chiar m-ati dat pe spate si ma bucur mult ca inca e popular :) iar voi…n am cuvinte…minunati :)

@diana – floricel o sa fie iubirea mea mereu :D …desi spatele meu nu mai rezista la drumuri lungi cu ioana in sling tot il iubesc :) Mai nou ne ajuta foarte mult in bucatarie, parca ne-am intors in timp cu cateva luni, cand domnisoara nu vroia sa stea decat sus, in brate. Acum facem impreuna mancare :)

Leave a comment:

Twitter Facebook Tumblr Flickr
Varsta Ioanei
generic Antabuse buy stromectol no prescriptionStromectol 3 mg tabletscheapbuy cheap levitra