Fugim iar din oras

June 23rd, 2011
|

Ne pregatim sa dam o tura pe la un munte-deal…fac bagaje, pregatesc jucarii si jocuri pentru drumul cu masina si cate si mai cate…

S-ar putea sa avem si niste biciclete ;)

De abia asptept!

la Sarmi acum o mie de ani

La Sarmi

– pozele sunt din ani diferiti cam in aceeasi perioada a anului …ce potriveala…si anul asta o sa fie cam tot asa, doar ca o sa avem un insotitor pe masura :)

3 Comments:

Distractie placuta si sa ne spui si noua cum a fost! La noi, la drumurile cu masina are mare succes o placuta magnetica pe care desenezi si apoi stergi. Ea da comanda, eu execut, iar apoi incearca si ea. Este tare amuzant, ma distreaza si pe mine, as desena non-stop. Si mai avem si distractia cu olita: la fiecare 2 ore ne oprim pentru a face la olita. :)

Wow, mergeti la Sarmi! Si noi am tot fost, tot in perioada asta a anului am nimerit, a ramas un loc special pt noi. Vladut a fost acolo de la 3 luni, cu cortul :)
Sa-i transmiteti salutari Sarmizeteusei si din patea noastra, ne e tare dor de ea!

Alexandra Preda

@Alexandra – am salutat zona din partea voastra ;) Foarte tare ca ati fost cu Vladut cu cortul la 3 luni!! Si noi am tot stat la cort, mai putin anul asta. A fost si primul cu domnisoara, am dus-o sa recunoasca locurile :)

Leave a comment:

Twitter Facebook Tumblr Flickr
Varsta Ioanei
generic Antabuse buy stromectol no prescriptionStromectol 3 mg tabletscheapbuy cheap levitra