Cu cortul in tabara

photo (4)
July 12th, 2012
|

Am fost in tabara. Mai exact in Tabara lui Momo, pe Valea Hartibaciului, in curtea fostei case parohiale a unei bisericii fortificate – actual centrul cercetasesc din Nocrich.

Cum a fost? Soare, racoare, joaca, vorbe multe, vin bun, foc incalzitor, oameni frumosi!

Cum ne-am simtit? Ca intr-o familie, cu bune si rele, cu rasete si febra, cu plansete si joaca multa, cu trandavit la umbra si spalat de vase.

Ce zic copiii? Si-au gasit sau regasit prieteni. Au alergat desculti prin iarba, au facut grajduri de cai in hambarul cu lemne, s-au tavalit in cortul lor, au maturat, au macinat grau, au framantat paine si copt biscuiti, au cusut, au tesut, au umblat prin padure, au adormit in brate sau pe iarba si inca multe altele. Celor mai mari li s-a aratat viata cercetaseasca si fiecare a plecat de acolo cu cate o cravata de cercetas :)

Ce zicem noi? Credem ca am facut exact ce trebuia sa facem – sa mergem impreuna cu oameni care impartasesc aceleasi convingeri si concepte, sa experimentam traiul in comun, ca intr-o mare familie, in care copiii erau in grija tuturor, sa facem mancare la ceaun, sa spalam si vasele altora, sa pupam loviturile altor copii decat cei proprii, sa ne tinem de nas atunci cand frecventam toaleta din curte sau sa coacem vinete pe jar. Sa vorbim pana tarziu despre afaceri, copii, gradinite, planuri de viitor. Sa ne despartim cu zambete si promisiuni de revedere.

 

5 Comments:

vai, ce ne-ar fi placut si noua cu voi! Las ca nu ratam tura urmatoare.

Add Your Comment

da, v-ar fi placut! o sa mai fie dati! :)

Ce frumoase sunt pozele, au asa un aer de vechi., Va doresc la cat mai multe escapade frumoase

Draga mamico,

Pentru ca ti-am citit articolele postate pe blog si ni s-au parut foarte dragute, iti propunem un concurs desfasurat pe site-ul CautaBona.ro, unde poti castiga un super scaun de hranit bebelusul.

Este foarte simplu: dai un like paginii de Facebook CautaBona.rohttp://www.facebook.com/pages/CautaBonaro/281732255830?ref=hl si postezi pe blogul tau articolul urmator:http://parinti.acasa.ro/copii-85/peste-1500-de-parinti-si-au-gasit-bona-prin-cautabona-ro-169355.html ( concursul se desfasoara pana pe data de 24 august 2012)

Asteptam apoi un email la adresa carmen.iliescu@cautabona.ro cu link catre postarea articolului pe blog.

Te asteptam in concurs. Mult succes!

Echipa CautaBona.ro

Leave a comment:

Twitter Facebook Tumblr Flickr
Varsta Ioanei
generic Antabuse buy stromectol no prescriptionStromectol 3 mg tabletscheapbuy cheap levitra