Ce mai mâncăm

paine rapida
July 25th, 2013
|

A fost o dată ca niciodată, o fată căreia nu prea îi plăcea să gătească. De cele mai multe ori da, dar nu mereu. De aceea îi plăcea să facă lucruri simple. Nu vorbesc despre cartofi prăjiți sau ouă (ochiuri) ci chiar despre lucruri simple, fără sosuri sofisticate, timpi enormi de gătit în cuptor sau frământat. Și totuși vine un moment când lucrurile simple devin cu adevărat simple și mai mult, că sunt și super delicioase. Așadar, inspirație pentru mese ușoare, rapide, sățioase, hrănitoare și neîngrăsăcioase (da, dacă le combini corect).

Legume la grătar (de bucătărie) legume la gratar

Paste integrale – tagliatele – cu sos pesto (spanac și semințe de floarea soarelui) paste cu sos pesto

Supă raw (amestec de legume crude, în blender) supa cruda

Batoane de legume cu humus și pastă de măsline legume crude cu humus, pasta de masline

Ciorbiță de burtă de pleurotus (cu lapte de caju și mult usturoi) ciorba de burta de pleurotus

Pizza din dovlecei cu roșii, brânză, mirodenii pizza din dovlecei

2 Comments:

foarte apetisante! eu subscriu si la placerea gatitului, si la felurile de mancare

Multam Diana :)

Leave a comment:

Twitter Facebook Tumblr Flickr
Varsta Ioanei