Eu si cu mine

Sunt o visatoare; o mama, o sotie, o prietena; sunt vegetariana; iubesc marea si soarele. Cred ca fiecare alegere pe care o facem ar trebui sa o facem cu Iubire!

Ma gasesti la dana.dragomirescu [at] gmail.com

“De aceea e asa de important sa lasi anumite lucruri sa treaca. Sa le dai drumul. Sa te desprinzi de ele. Oamenii trebuie sa inteleaga ca nimeni nu triseaza, uneori castigam, alteori pierdem. Nu astepta sa ti se dea ceva inapoi, nu astepta sa ti se recunoasca efortul, sa ti se descopere geniul, sa ti se inteleaga iubirea. Incheie niste etape. Nu din orgoliu, din neputinta sau mandrie, ci pur si simplu pentru ca acel lucru nu se mai potriveste cu viata ta. Inchide usa, schimba discul, fa curat in casa, sterge praful. Inceteaza sa mai fii cine erai si transforma-te in cine esti”

“Nu suntem singuri. Lumea se transforma, iar noi suntem o parte din aceasta transformare. Ingerii ne calauzesc si ne apara. In ciuda tuturor nedreptatilor, in ciuda faptului ca ni se intampla lucruri pe care nu le meritam, in ciuda faptului ca ne simtim incapabili sa schimbam ceea ce este gresit la oameni si in lume (…) – Dragostea este mai puternica si ne va ajuta sa crestem. Si doar atunci vom fi in stare sa intelegem stelele, ingerii si miracolele”

Coelho


 

Twitter Facebook Tumblr Flickr
Varsta Ioanei
generic Antabuse buy stromectol no prescriptionStromectol 3 mg tabletscheapbuy cheap levitra